Регионални новини

28.10.2016 Модерна офис сграда от клас „А” отвори врати в Пловдив

Монитор, 27.10.16

Пред Пловдив има отлични перспективи за привличане на инвестиции в IT и аутсорсинг бизнеса, които да допринасят за икономическия растеж на града. Тази тенденция беше отбелязана по време събитие за откриването на най-новата офис сграда клас „А" в градът. Очакванията на инвеститорите от Галакси Инвестмънт Груп са проектът Офис Парк Пловдив да подкрепи икономиката на града, като го направи значително по-привлекателен за новите компании, които ще развиват бизнес тук.

На практика новата сграда е единственото място в Пловдив, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат офис площи от клас „А". Първите наематели в сградата са сред най-големите имена от IT и аутсорсинг индустриите. Това са компани-ите Siteground, които са носители на награда за най-добър IT работодател за 2015 от AON България и Bulpros, която е единствената от страната ни компания представена в класацията на Deloitte Technology Fast за Централна и Източна Европа.

Наред с тях към Офис Парк Пловдив са се насочили изявени компании вече представени в града - Easy Consult, Javelin Group и DelaSport.Инвеститорите избират град Пловдив най-вече заради квалифицираните кадри, добрия бизнес климат и наличието на модерна офис инфраструктура на конкурентни цени. В последните години градът се развива като предпочитана инвестиционна дестинация от страна на аутсорсинг и IT индустрията. Офис Парк Пловдив единственото място в града, в което компании с най-високи изи-сквания могат да наемат офис площи от клас „А" и отговаря изцяло на изискванията за офис от ново поколение. Още преди старта на строителството, проектът беше таргетиран към бизнеса от IT и аутсорсинг сферата.

Седеметажната сграда е с разгърната застроена площ 8 331 кв.м., с модерни голамоформатни офиси, изцяло съобразени с нуждите на наемателите. Има и подземен паркинг на едно ниво. Офис Парк Пловдив привлича наематели и заради атрактивната си локация, в район с новоизградена паркова, улична и подземна инфраструктура. Разположен е в най-зелената част на града в съседство с Мол Пловдив и Гребния канал. Това създава до-пълнителни удобства за бъдещите ползватели на сградата.

Три главни булеварда осигуряват бързи комуникации към останалите райони на града, автомагистрала Тракия и летище Пловдив. „Със завършването на Офис парк Пловдив показваме, че тук можем да правим бизнес на бъдещето. Увереността ни в развитието на града ни мотивира да инвестираме в дългосрочни проекти, с които се надяваме, че подпомагаме развитието на икономиката на Пловдив", коментира по време на отриването Константин Бояджиев, управител на Галакси Инвестмънт Груп.


Вижте нашата оферта за офис в Офис Парк Пловдив  Още новини
Последни регионални новини
Софийските райони, в които живеят най-богатите

18/Март/2019
fakti.bg

„Богат” център, „заможен” юг и „беден” север. Тези три групи квартали могат да бъдат очертани, когато става дума за това хора с какви доходи живеят в тях. Анализ на „Визия за София” показва столичните квартали, в които живеят хората с най-високи доходи.

Средният месечен доход е 1312 лв., сочат данните на НАП. В три столични района той значително надвишава тази сума, а именно: Средец... прочети повече

Коментари от клиенти
Много препоръчвам Сергей Пеловски заради това, че свърши страхотна услуга за нас, като продаде нашия ...
Благодарности за отзивчивостта и професионализма на Беляна Петкова - офис Пловдив. Пожелавам и ...
Двамата и Гергана и Ангел са истински професионалисти, те много ни помогнаха. Те приятно ни ...
Нов затворен комплекс с ниско застрояване и паркова среда! Модера Резидънс - където мечтите се превръщат в дом!
Изгодни цени, отлични условия за зимен и летен туризъм! Купете имот сега!
Вижте селекция от най-добрите оферти за имоти на морето!
ЕВ Резидънс в кв. Витоша, до бул. Г.М. Димитров и Симеоновско шосе. Завършване - 12.2018
Луксозен комплекс на ул. Мур до бул. България
Последни Новини
Как изглежда имотът, очаровал Ню Йорк Таймс? Вижте в репортаж на Bulgaria ON AIR (видео)

12/Март/2019
Bulgaria ON AIR

Луксозната къща от нашето портфолио от елитни имоти в София, която беше представена наскоро от Ню Йорк Таймс, бе показана в ефира на Bulgaria ON AIR в предаването "България сутрин" с водещи Гергана Венкова и Златимир Йочев.
Оригиналната публикация можете да прочетете тук

Разгледайте информация за този уникален имот тук

Изкуство и дизайн се преплитат в тази лукс... прочети повече

Последни регионални новини
Софийските райони, в които живеят най-богатите

18/Март/2019
fakti.bg

„Богат” център, „заможен” юг и „беден” север. Тези три групи квартали могат да бъдат очертани, когато става дума за това хора с какви доходи живеят в тях. Анализ на „Визия за София” показва столичните квартали, в които живеят хората с най-високи доходи.

Средният месечен доход е 1312 лв., сочат данните на НАП. В три столични района той значително надвишава тази сума, а именно: Средец... прочети повече

Знаете ли, че?
€3.6 млн. за най-скъпата къща у нас

05/Март/2019
telegraph.bg

3,6 милиона евро струва най-скъпата къща в България в момента, която е пусната за продан в началото на 2019 г.

Луксозният имот на два етажа в столичния квартал „Бояна“ е развълнувал американското издание „Ню Йорк таймс“. В последния си брой те публикували статия за жилищния пазар в Бъл... прочети повече