Регионални новини

28.10.2016 Модерна офис сграда от клас „А” отвори врати в Пловдив

Монитор, 27.10.16

Пред Пловдив има отлични перспективи за привличане на инвестиции в IT и аутсорсинг бизнеса, които да допринасят за икономическия растеж на града. Тази тенденция беше отбелязана по време събитие за откриването на най-новата офис сграда клас „А" в градът. Очакванията на инвеститорите от Галакси Инвестмънт Груп са проектът Офис Парк Пловдив да подкрепи икономиката на града, като го направи значително по-привлекателен за новите компании, които ще развиват бизнес тук.

На практика новата сграда е единственото място в Пловдив, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат офис площи от клас „А". Първите наематели в сградата са сред най-големите имена от IT и аутсорсинг индустриите. Това са компани-ите Siteground, които са носители на награда за най-добър IT работодател за 2015 от AON България и Bulpros, която е единствената от страната ни компания представена в класацията на Deloitte Technology Fast за Централна и Източна Европа.

Наред с тях към Офис Парк Пловдив са се насочили изявени компании вече представени в града - Easy Consult, Javelin Group и DelaSport.Инвеститорите избират град Пловдив най-вече заради квалифицираните кадри, добрия бизнес климат и наличието на модерна офис инфраструктура на конкурентни цени. В последните години градът се развива като предпочитана инвестиционна дестинация от страна на аутсорсинг и IT индустрията. Офис Парк Пловдив единственото място в града, в което компании с най-високи изи-сквания могат да наемат офис площи от клас „А" и отговаря изцяло на изискванията за офис от ново поколение. Още преди старта на строителството, проектът беше таргетиран към бизнеса от IT и аутсорсинг сферата.

Седеметажната сграда е с разгърната застроена площ 8 331 кв.м., с модерни голамоформатни офиси, изцяло съобразени с нуждите на наемателите. Има и подземен паркинг на едно ниво. Офис Парк Пловдив привлича наематели и заради атрактивната си локация, в район с новоизградена паркова, улична и подземна инфраструктура. Разположен е в най-зелената част на града в съседство с Мол Пловдив и Гребния канал. Това създава до-пълнителни удобства за бъдещите ползватели на сградата.

Три главни булеварда осигуряват бързи комуникации към останалите райони на града, автомагистрала Тракия и летище Пловдив. „Със завършването на Офис парк Пловдив показваме, че тук можем да правим бизнес на бъдещето. Увереността ни в развитието на града ни мотивира да инвестираме в дългосрочни проекти, с които се надяваме, че подпомагаме развитието на икономиката на Пловдив", коментира по време на отриването Константин Бояджиев, управител на Галакси Инвестмънт Груп.


Вижте нашата оферта за офис в Офис Парк Пловдив  Още новини
Последни регионални новини
Най-старият български град бе почетен като Европейска столица на културата

14/Януари/2019
Debati.bg

Пловдив, най-старият град в България, официално „встъпи в длъжност“ като Европейска столица на културата за 2019 година. 50 000 зрители се събраха на централния площад в града в събота, за да гледат откриващото шоу, наречено „Ние сме всички цветове“, в което на няколко сцени участваха към 1 500 местни и чуждестранни артисти.

Притиснат между планините Балкана и Родопите, вторият по ... прочети повече

Коментари от клиенти
По-рано през годината се свързах с няколко агента недвижими имоти по отношение на продажбата на моя ...
Перфектна организация на сделката. Внимателен, учтив и компетентен персонал. Служителите веднага ...
Искаме да изразим огромна благодарност на Бисер Любенов за помощта и добра организация на ...
каза Алла от
Вижте най-добрите оферти от Банско, Боровец и Пампорово!
Комплекс Академика в Студентски град до НСА - напреднало строителство, отлични цени!
Разходете се из имотите с помощта на специално заснетите видеоклипове!
Вижте селекция от най-добрите оферти за имоти на морето!
Най-продаваният комплекс в София!
Последни Новини
Най-старият български град бе почетен като Европейска столица на културата

14/Януари/2019
Debati.bg

Пловдив, най-старият град в България, официално „встъпи в длъжност“ като Европейска столица на културата за 2019 година. 50 000 зрители се събраха на централния площад в града в събота, за да гледат откриващото шоу, наречено „Ние сме всички цветове“, в което на няколко сцени участваха към 1 500 местни и чуждестранни артисти.

Притиснат между планините Балкана и Родопите, вторият по ... прочети повече

Последни регионални новини
Програма за откриването на Пловдив – Европейска столица на културата

04/Януари/2019
Peika.bg

ДАТА: Oт 11 Януари 2019 до 13 Януари 2019 МЯСТО: Стария град, Пловдив, България

Старият град с артистични изненади за дългия уикенд (11-13 .01.) за откриването на Пловдив – Европейска столица на културата

Пловдив е в трескава подготовка за предстоящото голямо откриване на Европейска столица на културата, наситено с артистични изненади за дългия уикенд под мотото „Ние ... прочети повече

Знаете ли, че?
Оптимистични прогнози за ски сезона

22/Октомври/2018
Лилия Чалева, dir.bg

Оптимистични са прогнозите на туристическия бранш за предстоящия зимен сезон, досегашните записвания за Пампорово и Банско показват ръст от 15- 20 процента в сравнение с миналогодишните резервации за същия период. Това заяви Георги Пампоров, изпълнителен директор на Организацията за управление на тур... прочети повече