Регионални новини

28.10.2016 Модерна офис сграда от клас „А” отвори врати в Пловдив

Монитор, 27.10.16

Пред Пловдив има отлични перспективи за привличане на инвестиции в IT и аутсорсинг бизнеса, които да допринасят за икономическия растеж на града. Тази тенденция беше отбелязана по време събитие за откриването на най-новата офис сграда клас „А" в градът. Очакванията на инвеститорите от Галакси Инвестмънт Груп са проектът Офис Парк Пловдив да подкрепи икономиката на града, като го направи значително по-привлекателен за новите компании, които ще развиват бизнес тук.

На практика новата сграда е единственото място в Пловдив, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат офис площи от клас „А". Първите наематели в сградата са сред най-големите имена от IT и аутсорсинг индустриите. Това са компани-ите Siteground, които са носители на награда за най-добър IT работодател за 2015 от AON България и Bulpros, която е единствената от страната ни компания представена в класацията на Deloitte Technology Fast за Централна и Източна Европа.

Наред с тях към Офис Парк Пловдив са се насочили изявени компании вече представени в града - Easy Consult, Javelin Group и DelaSport.Инвеститорите избират град Пловдив най-вече заради квалифицираните кадри, добрия бизнес климат и наличието на модерна офис инфраструктура на конкурентни цени. В последните години градът се развива като предпочитана инвестиционна дестинация от страна на аутсорсинг и IT индустрията. Офис Парк Пловдив единственото място в града, в което компании с най-високи изи-сквания могат да наемат офис площи от клас „А" и отговаря изцяло на изискванията за офис от ново поколение. Още преди старта на строителството, проектът беше таргетиран към бизнеса от IT и аутсорсинг сферата.

Седеметажната сграда е с разгърната застроена площ 8 331 кв.м., с модерни голамоформатни офиси, изцяло съобразени с нуждите на наемателите. Има и подземен паркинг на едно ниво. Офис Парк Пловдив привлича наематели и заради атрактивната си локация, в район с новоизградена паркова, улична и подземна инфраструктура. Разположен е в най-зелената част на града в съседство с Мол Пловдив и Гребния канал. Това създава до-пълнителни удобства за бъдещите ползватели на сградата.

Три главни булеварда осигуряват бързи комуникации към останалите райони на града, автомагистрала Тракия и летище Пловдив. „Със завършването на Офис парк Пловдив показваме, че тук можем да правим бизнес на бъдещето. Увереността ни в развитието на града ни мотивира да инвестираме в дългосрочни проекти, с които се надяваме, че подпомагаме развитието на икономиката на Пловдив", коментира по време на отриването Константин Бояджиев, управител на Галакси Инвестмънт Груп.


Вижте нашата оферта за офис в Офис Парк Пловдив  Още новини
Последни регионални новини
Круизът Бургас – Истанбул ще струва €70 в двете посоки

20/Юни/2019
https://lupa.bg

От 1-ви юни до 15-и септември следващата година се очаква да стартира редовната круизна линия Бургас – Инеада – Истанбул. 70 евро ще бъдат цените на билетите в двете посоки, а за сезон са планирани 45 плавания в едната и в другата посока.

От Морската гара в Бургас до турския град Инеада плаването ще продължава около 2 часа, а до Истанбул – 4,5 часа като се избягват границите.
... прочети повече

Коментари от клиенти
Уважаеми ръководители на компания BULGARIAN PROPERTIES! Ние сме семейство от Израел, Алекс и Натали ...
Искам специално да благодаря на брокера от ващата агенция Михаела Донковска. Благодарение на нейния ...
Харесва ми как работи вашата компания и при необходимост ще я препоръчвам на всеки! ...
Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси
ЕВ Резидънс в кв. Витоша, до бул. Г.М. Димитров и Симеоновско шосе. Завършване - 12.2018
Имотите в Пампорово са с изгодни цени! Вижте нашите топ оферти тук!
Комплекс Академика в Студентски град до НСА - напреднало строителство, отлични цени!
Не губете време за оглед! Организирайте оглед на имоти по Skype!
Последни Новини
Най-големите грешки, които хората правят при покупка на имот

26/Юни/2019
profit.bg

Общо 212 586 сделки с имоти са осъществени в България през 2018 г. От тях малко над 90 хил. броя са направени на топ 10 пазари у нас, като София, Пловдив и Варна - като най-големите градове в страната, съвсем логично окупират челните места.

При положение че планирате покупка на първото си жилище в следващите месеци и години, желаете да продадете настоящото, за да купите по-голям имо... прочети повече

Последни регионални новини
Oткриват една от най-мащабните изложби в рамките на Пловдив - Еврпейска столица на културата

04/Април/2019
Bnr.bg

Днес се открива една от най-мащабните изложби в рамките на Европейската столица на културата „Пловдив 2019“. Тя е озаглавена „Чуйте ни – артистичен интелект“ и включва над 80 произведения от колекциите на „Дойче телеком“ с участието на множество знакови фигури от артистичния свят на Централна и Източна Европа.

„Изложбата и колекциите ни имат за цел да покажат фокусиране върху Центра... прочети повече

Знаете ли, че?
14 родни плажа посрещат туристите със ”Син флаг”

12/Юни/2019
https://trip.dir.bg

14 плажа и една яхтена марина по Българското Черноморие ще посрещат туристите със сертификат „Син флаг“. Така ивиците с чист пясък и морска вода са с две повече в сравнение с миналото лято. Това са , „Оазис“, „Дюни“, „Созопол Харманите“, „Поморие Изток“, „Несебър Юг",“Слънчев бряг Юг“, „Слънчев бряг ... прочети повече