Регионални новини

04.11.2013 Стартира развитието на най-големия ритейл парк в Южна България

24 часа, 04.11.13

Ритейл Парк Уест е разположен в западната част на град Пловдив между три ключови булеварда - „Пещерско шосе", „Свобода“ и „Копривщица“, и е заобиколен от три гъстонаселени жилищни района. Теренът е с площ 85 000 кв. м, а планираната обща търговска площ е над 43 000 кв. м, което го прави най-големия в Южна България.

Комплексът има изцяло изградена инфраструктура - електричество, газифициране, вода и канализация и улични платна, позволяващи подхода от основните булеварди непосредствено до всеки един от единадесетте парцела. Движението се регулира със светофари, изградени са паркови зони. Ритейл парковете придобиват все по-голяма популярност в България, като предлагат множество предимства. От една страна, те са практично решение за забързания начин на живот, като спестяват време на купувачите. От друга страна, е интересът на търговците да са част от подобен формат поради добрата локация, синергията с други допълващи магазини и атрактивни наемни нива.

Ритейл Парк Уест ще се оформи като основна урбанистична зона в западната половина, като цели удовлетворяване на широк кръг от потребителски нужди - пазаруване, услуги, отдих и развлечение. Основният микс на ритейл формата ще бъде съставен от хранителна верига, обзавеждане, бяла и черна техника, магазин от типа „направи си сам“. Голям е интересът от водещи световни компании участващи в подобен род форма ти, съобщиха от „Галака Пропърти Груп“ ООД, компанията, управляваща проекта.

Най-големият хранителен ритейлър в България и водеща верига за бяла и черна техника са вече част от него. В допълващия микс ще бъдат включени и магазини за дрехи, спортни стоки, детски стоки, аптека и дрогерия, книжарница, домашни потреби, мобилни оператори, банкови клонове и застрахователни представителства. Частта за отдих и развлечение предвижда разполагането на ресторанти, детски и спортни съоръжения, алеи за разходки и озеленени площи. Удобно паркиране в непосредствена близост до всеки търговски обект ще бъде осигурено за посетителите на Ритейл Парк Уест.

Освен живеещите на 10 минути шофиране 250 000 души Ритейл Парк Уест има амбициите да обслужва още 107 000 човека, живеещи в града и в съседните общини в посока запад и север, които стигат до мястото в рамките на 20 минути шофиране. „Галакси Пропърти Груп“ предоставя гъвкави схеми на развитие - закупуване на парцели, продажба на парцели с търговски обекти, изградени по конкретно задание, и изграждане на търговските площи по конкретно задание и отдаването им дългосрочно под наем. За постигане на оптимално качество на обекта от компанията планират инициативи за професионална поддръжка на комплекса, охрана, почистване, поддръжка на улично осветление, зелени площи, указателни табели, пътни знаци и маркировка.

Разгледайте нашите имоти за продажба и под наем в Пловдив

  Още новини
Последни регионални новини
Артпаркът на София е галерия на открито

12/Юни/2019
https://trip.dir.bg

С два театъра в собствените си предели – „София” и „Сфумато”, и още две сцени на отсрещните тротоари – „Зад канала” и „Сити Марк”, с общинския културен център „Средец”, чиято галерия „Сезони” е сред най-интересните в София, паркът, наричан от едни „Заимов”, а от други „Оборище” е най-голямата територия на изкуството в милионния град. И е една от неговите тайни. Повечето му жители и посетители изоб... прочети повече

Коментари от клиенти
Много съм доволен от услугите на компанията и в частност на брокер Михаела Донковска. Изключително ...
Мога само да похваля Вашия брокер в София - Даниел Тонев. Срещнахме разбиране, подкрепа, лоялност и ...
Благодаря на Бисер Любенов и Сергей Пеловски за финализиране сделката с имота ми в с.Брегаре! ...
Разходете се из имотите с помощта на специално заснетите видеоклипове!
Вижте как ще помогнем за успешната продажба на вашия имот
Изгодни цени, отлични условия за зимен и летен туризъм! Купете имот сега!
София Норт Парк е най-изгодното ни предложение - ново строителство до метростанция и на метри от Северния парк!
Вижте най-актуалните пазарни тенденции и средни цени на имотите в София и страната!
Последни Новини
Заповядайте в новия ни офис в гр. Бургас!

12/Юни/2019
BULGARIAN PROPERTIES

Следвайки стратегия за присъствие със собствени офиси във всички големи градове и курорти в страната, с най-голямо удоволствие бихме искали да ви съобщим, че открихме нов офис в гр. Бургас.

Той се намира в модерна офис сграда в кв. Лазур с адрес:

ул. Адам Мицкевич 5, вх. Б, ет. 2, офис 2 - точно над клона на БАКБ
Вижте офиса на картата
Тел: 056 828 449... прочети повече

Последни регионални новини
Oткриват една от най-мащабните изложби в рамките на Пловдив - Еврпейска столица на културата

04/Април/2019
Bnr.bg

Днес се открива една от най-мащабните изложби в рамките на Европейската столица на културата „Пловдив 2019“. Тя е озаглавена „Чуйте ни – артистичен интелект“ и включва над 80 произведения от колекциите на „Дойче телеком“ с участието на множество знакови фигури от артистичния свят на Централна и Източна Европа.

„Изложбата и колекциите ни имат за цел да покажат фокусиране върху Центра... прочети повече

Знаете ли, че?
Доходност от наем и начини сами да я повишим

28/Март/2019
manager.bg

Жилищни имоти

Към момента в София доходността от наем на жилища (двустайни и тристайни) е около 5%, в Пловдив – 6%, за Варна - 4%, за Бургас – 5%.

Рентабилността от тази инвестиция рядко надвишава 5%.

Предимства:

- Лесно отдаване под наем. Д... прочети повече