Регионални новини

04.11.2013 Стартира развитието на най-големия ритейл парк в Южна България

24 часа, 04.11.13

Ритейл Парк Уест е разположен в западната част на град Пловдив между три ключови булеварда - „Пещерско шосе", „Свобода“ и „Копривщица“, и е заобиколен от три гъстонаселени жилищни района. Теренът е с площ 85 000 кв. м, а планираната обща търговска площ е над 43 000 кв. м, което го прави най-големия в Южна България.

Комплексът има изцяло изградена инфраструктура - електричество, газифициране, вода и канализация и улични платна, позволяващи подхода от основните булеварди непосредствено до всеки един от единадесетте парцела. Движението се регулира със светофари, изградени са паркови зони. Ритейл парковете придобиват все по-голяма популярност в България, като предлагат множество предимства. От една страна, те са практично решение за забързания начин на живот, като спестяват време на купувачите. От друга страна, е интересът на търговците да са част от подобен формат поради добрата локация, синергията с други допълващи магазини и атрактивни наемни нива.

Ритейл Парк Уест ще се оформи като основна урбанистична зона в западната половина, като цели удовлетворяване на широк кръг от потребителски нужди - пазаруване, услуги, отдих и развлечение. Основният микс на ритейл формата ще бъде съставен от хранителна верига, обзавеждане, бяла и черна техника, магазин от типа „направи си сам“. Голям е интересът от водещи световни компании участващи в подобен род форма ти, съобщиха от „Галака Пропърти Груп“ ООД, компанията, управляваща проекта.

Най-големият хранителен ритейлър в България и водеща верига за бяла и черна техника са вече част от него. В допълващия микс ще бъдат включени и магазини за дрехи, спортни стоки, детски стоки, аптека и дрогерия, книжарница, домашни потреби, мобилни оператори, банкови клонове и застрахователни представителства. Частта за отдих и развлечение предвижда разполагането на ресторанти, детски и спортни съоръжения, алеи за разходки и озеленени площи. Удобно паркиране в непосредствена близост до всеки търговски обект ще бъде осигурено за посетителите на Ритейл Парк Уест.

Освен живеещите на 10 минути шофиране 250 000 души Ритейл Парк Уест има амбициите да обслужва още 107 000 човека, живеещи в града и в съседните общини в посока запад и север, които стигат до мястото в рамките на 20 минути шофиране. „Галакси Пропърти Груп“ предоставя гъвкави схеми на развитие - закупуване на парцели, продажба на парцели с търговски обекти, изградени по конкретно задание, и изграждане на търговските площи по конкретно задание и отдаването им дългосрочно под наем. За постигане на оптимално качество на обекта от компанията планират инициативи за професионална поддръжка на комплекса, охрана, почистване, поддръжка на улично осветление, зелени площи, указателни табели, пътни знаци и маркировка.

Разгледайте нашите имоти за продажба и под наем в Пловдив

  Още новини
Последни регионални новини
Най-старият български град бе почетен като Европейска столица на културата

14/Януари/2019
Debati.bg

Пловдив, най-старият град в България, официално „встъпи в длъжност“ като Европейска столица на културата за 2019 година. 50 000 зрители се събраха на централния площад в града в събота, за да гледат откриващото шоу, наречено „Ние сме всички цветове“, в което на няколко сцени участваха към 1 500 местни и чуждестранни артисти.

Притиснат между планините Балкана и Родопите, вторият по ... прочети повече

Коментари от клиенти
Работят качествено и бързо, без никакви проблеми. Препоръчвам работата и услугите на BULGARIAN ...
Аз съм много доволен от обслужването, което получих от компания BULGARIAN PROPERTIES. Аз купих къща ...
Искам да благодаря сърдечно на Михаела Донковска за адекватното и професионално отношение във връзка ...
Разнообразни имоти в Созопол и района. Заповядайте в офиса ни в Созопол!
Имотите в Пампорово са с изгодни цени! Вижте нашите топ оферти тук!
София Норт Парк е най-изгодното ни предложение - ново строителство до метростанция и на метри от Северния парк!
Време за морски имот! Вижте най-добрите оферти от Слънчев бряг и района!
Вижте най-актуалните пазарни тенденции и средни цени на имотите в София и страната!
Последни Новини
Най-продаваните комплекси ново строителство в София за 2018 г.

12/Декември/2018
Класация на BULGARIAN PROPERTIES

В края на тази динамична година, която премина под знака на засилено ново строителство, с много започнати нови сгради и проекти, които тепърва ще се реализират, ви представяме нашата класация с най-продаваните ни комплекси ново строителство в гр. София.

1. Modera Residence е безспорният победител в годишната ни класация. Затвореният комплекс е разположен в кв. Витоша и ще разполага ... прочети повече

Последни регионални новини
Най-старият български град бе почетен като Европейска столица на културата

14/Януари/2019
Debati.bg

Пловдив, най-старият град в България, официално „встъпи в длъжност“ като Европейска столица на културата за 2019 година. 50 000 зрители се събраха на централния площад в града в събота, за да гледат откриващото шоу, наречено „Ние сме всички цветове“, в което на няколко сцени участваха към 1 500 местни и чуждестранни артисти.

Притиснат между планините Балкана и Родопите, вторият по ... прочети повече

Знаете ли, че?
Все повече банки свалят лихвите по ипотечните заеми под 3%

28/Ноември/2018
Сега, бр.279, 28.11.18, с.6

Лихвите по жилищните кредити в България никога не са били толкова ниски, показва статистиката на БНБ. Към октомври средната лихва по заемите в левове е паднала до 3.26%. За сравнение през лятото тя бе 3.38%, а преди година - 3.87%. Ипотеките в евро също продължават да поевтиняват, макар да остават ма... прочети повече