Регионални новини

03.07.2012 Приключи грубият строеж на "Парадайз център"

Наталия Димитрова, Строителство градът, бр.26, 02.07.12, с.21

Със 190 хил. кв.м разгъната застроена площ и приблизителна инвестиция от 150 милиона евро сградата ще бъде без аналог в Европа.

С обичая "аския", или "викане от билото на покрива", на 23 юни бе отбелязано приключването на грубия строеж на "Парадайз център". По време на изпълнението на ритуала бяха произнесени благословии за здраве и благополучие от един от майсторите на градежа, беше скован и вдигнат дървен кръст, окичен с венец, цветя и дарове, последван от ритуално даряване на всички, участвали в изливането на последната плоча.

Лайфстайл
"Парадайз център", първият лайфстайл център в София и най-големият от моловете в България със своите 190 хил. кв.м разгъната застроена площ и приблизителна инвестиция от 150 милиона евро, ще бъде сграда без аналог в Европа, казва инвеститорът, българското дружество с международен капитал "Булфелд". Средствата са осигурени със заем от Уникредит Булбанк и собствен капитал.

Откриване
"Парадайз център" ще отвори в края на 2012 г. и ще предлага 80 000 кв.м търговски площи и 25 000 кв.м забавления и атракции. Инвеститорите отдават голямо значение на дизайна. Ще има външни и вътрешни фонтани и водни арки, много светлина, атриуми с различен дизайн и т.н. Проектът е дело на международната RTKL в съдружие с местните "Проарх" и "Планинг".

Човек и природа
Търговският център ще бъде най-новото и модерно място за пазаруване, срещи, спорт и развлечения, което се намира до един от престижните райони в столицата – "Лозенец", в близост до Южния парк и зоологическата градина. Проектът е с изключителната гледка към Витоша и с отлична комуникация към всяка част на града. Освен традиционните огромен супермаркет, магазини и заведения молът ще предлага атракции като увеселителен парк на покрива с виенско колело, влакче на ужасите и т.н. Ще има целогодишна ледена пързалка, 14 киносалона от веригата "Синема сити", 4000 кв.м фитнес център с басейн на варненската "Ориндж фитнес". Супермаркетът ще е "Карфур Планет" - високият клас на веригата, единственият за България засега, над 240 магазина, кафенета, ресторанти, заведения за бързо хранене, център за забавления и детски център.
Основната идея в концепцията е синергията между човека и природата, която е въплътена както в логото на проекта, така и във всеки детайл от сградата.


Разгледайте всички наши търговски имоти в София за продажба и под наем

  Още новини
Последни регионални новини
Круизът Бургас – Истанбул ще струва €70 в двете посоки

20/Юни/2019
https://lupa.bg

От 1-ви юни до 15-и септември следващата година се очаква да стартира редовната круизна линия Бургас – Инеада – Истанбул. 70 евро ще бъдат цените на билетите в двете посоки, а за сезон са планирани 45 плавания в едната и в другата посока.

От Морската гара в Бургас до турския град Инеада плаването ще продължава около 2 часа, а до Истанбул – 4,5 часа като се избягват границите.
... прочети повече

Коментари от клиенти
Бихме искали да благодарим на Ива Атанасова и Петър от BULGARIAN PROPERTIES. Дойдохме в България да ...
Искам специално да благодаря на брокера от ващата агенция Михаела Донковска. Благодарение на нейния ...
Аз съм много доволен от обслужването, което получих от компания BULGARIAN PROPERTIES. Аз купих къща ...
Комплекс Академика в Студентски град до НСА - напреднало строителство, отлични цени!
Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси
ЕВ Резидънс в кв. Витоша, до бул. Г.М. Димитров и Симеоновско шосе. Завършване - 12.2018
Разнообразни имоти в Созопол и района. Заповядайте в офиса ни в Созопол!
Изгодни цени, отлични условия за зимен и летен туризъм! Купете имот сега!
Последни Новини
Заповядайте в новия ни офис в гр. Бургас!

12/Юни/2019
BULGARIAN PROPERTIES

Следвайки стратегия за присъствие със собствени офиси във всички големи градове и курорти в страната, с най-голямо удоволствие бихме искали да ви съобщим, че открихме нов офис в гр. Бургас.

Той се намира в модерна офис сграда в кв. Лазур с адрес:

ул. Адам Мицкевич 5, вх. Б, ет. 2, офис 2 - точно над клона на БАКБ
Вижте офиса на картата
Тел: 056 828 449... прочети повече

Последни регионални новини
Круизът Бургас – Истанбул ще струва €70 в двете посоки

20/Юни/2019
https://lupa.bg

От 1-ви юни до 15-и септември следващата година се очаква да стартира редовната круизна линия Бургас – Инеада – Истанбул. 70 евро ще бъдат цените на билетите в двете посоки, а за сезон са планирани 45 плавания в едната и в другата посока.

От Морската гара в Бургас до турския град Инеада плаването ще продължава около 2 часа, а до Истанбул – 4,5 часа като се избягват границите.
... прочети повече

Знаете ли, че?
Почивка за руските купувачи

07/Май/2019
Капитал, 03.05.2019, с. 43-45

Оплакването, че руснаците масово разпродават ваканционните си имоти в България и напускат страната, е силно преувеличено. Най-хиперболизираната версия е, че близо 70% от руските имоти по българското Черноморие са на пазара, и то на половин цена. Официалната статистика показва съвсем друга картина: 81... прочети повече