Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Планинските курорти в България предлагат много изгодни цени

2009-09-09   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Един от основните положителни ефекти от кризата е саморегулирането на пазара на недвижими имоти в България и в частност – падането на цените в големите планински курорти в страната.

Вече закупуването на ваканционен имот в зимен курорт не е недостижима мечта, запазена само за хората с по-големи финансови възможности, тъй като на места цените са паднали с до 50 процента в сравнение с миналата година. Офертите на сайта на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС в големите ски курорти доказват, че ваканционните имоти са станали по-достъпни през последните няколко месеца.

Така например цените на апартаментите в една от топ офертите на агенцията – ваканционният комплекс Белведере Холидей Клуб в Банско – са с над 37% по-ниски, започвайки от малко под 35 000 евро. Срещу тази цена собствениците получават функционален апартамент и превъзходни удобства и съоръжения за отдих и развлечение.

Цената на завършен двустаен апартамент в друга оферта на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС отново в Банско – ваканционен комплекс Белмонт – започва от 28 000 евро, като доскоро е била над 40 000 евро. Разположен само на кратка разходка от лифта, Белмонт предлага качествени имоти с хубави гледки и разнообразни удобства и съоръжения.

Напълно обзаведен тристаен апартамент в комплекс "Маунтвю Лодж" в Банско се предлага на цена от 35 100 евро, като цената му е намалена с близо 30 процента. Апартаментът се състои от удобна дневна с трапезария, коридор, баня с тоалетна и две просторни спални и е стилно обзаведен и готов за нанасяне.

Основно офертите в Банско са на луксозни имоти на изключително изгодни цени като този напълно обзаведен стилен апартамент с площ от 70 кв.м., чиято цена в момента е 36 200 евро и е намалена с над 60 процента.

Боровец е друг зимен курорт, където цените паднаха през последните няколко месеца и макар да не достигат темповете на намаление на цените в Банско и там могат да се намерят интересни оферти на апартаменти за около 600 евро/кв.м. като тази оферта на апартамент в комплекс „Игъл Рок” с чиста площ от 98 кв.м. и с обзаведена кухня за 59,000 евро.

Казано накратко, ваканционните имоти в планинските курорти стават все по-достъпни, като срещу цената им купувачът получава не само приятно място, където да отдъхне и да се отдаде на любимия си спорт, но и множество допълнителни услуги като СПА процедури, басейн, фитнес зала и др. Съветът на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС е да търсите точното съотношение между цена, качество и локация, като сега е точният момент, тъй като пазарът е насочен изключително към купувача.

Разгледайте нашите оферти на ваканционни имоти в зимни курорти

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване