Контакти
0

Недвижими имоти в района на Долна Диканя продава и отдава под наем

Село Долна Диканя се намира в Западна България, в община Радомир в Пернишка област. Между това село и близкото село Горна Диканя има площ от селскостопанска земя. В единия край на село Долна Диканя е разположен язовир. В района е разпространено пчеларството, както и отглеждането на гъби и билки. Интересните места, които могат да се видят в района са хълма „Света Петка“ с манастира и чудодейната вода срещу заболявания на очите, както и късносредновековната църква „Света Богородица“.

В района на село Долна Диканя се предлагат различни оферти за недвижими имоти, сред които къщи и вили, както и парцели земя. Брокерите на нашата агенция могат да съдействат и с намирането на апартаменти за продажба или под наем в района на град Радомир и град Перник. В случай, че притежавате имот в село Долна Диканя и искате да го продадете, ние можем да намерим купувач.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване