Контакти
0

Недвижими имоти в района на Драгоман продава и отдава под наем

Град Драгоман е малко селище в Западна България и е част от област София. Той е в близост до градовете Годеч и Сливница, както и Трън. Драгоман отстои на 36 км от столицата и на 15 км от границата със Сърбия. Разположен е в подножието на Стара планина. В града има един хотел, магазини и кафенета. Тук се организира международен фолклорен фестивал. В района на Драгоман има възможности за екстремни спортове и най-вече спускане с парапланер. Освен това има база за риболов, както и укритие за наблюдение на птиците в Драгоманското блато.

Град Драгоман предлага различни недвижими имоти, като офертите са предимно за семейни къщи и вили, но освен това има и обяви за апартаменти и за парцели земя. Цените са нормални, а районът е тих и спокоен. Според брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, близостта със София прави района още по-популярен.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Триетажна къща с двор в село Драготинци Близо до гр. Драгоман Просторен имот с добър потенциал в близост до Сливница и Драгоман Предлагаме за продажба масивна триетажна къща с двор и гараж, ситуирана в с. Драготинци, на 10 км от Сливница, на 14 км от Драгоман, на 20 км от Брезник и на 44 км от центъра на София. Сградата е с площ 300 кв.м., а дворът – 862 кв.м. Пространството е разпределено ...прочети повече
€ 46 000
300.00 m2 (153€/m2)
Тип на имота: Къщи
Димитър Иванов Брокер, София област
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване