Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Победителите в 16-тите Годишни награди на BULGARIAN PROPERTIES

2023-12-19   |  BULGARIAN PROPERTIES


За 16-та поредна година спазихме традицията и връчихме на своите колеги и партньори награди за най-добри резултати и значими постижения през юбилейната за BULGARIAN PROPERTIES 2023 г.

Това се случи по време на коледното тържество на компанията в Боровец - един от важните за нас курорти, където имаме присъствие още от старта на нашата дейност през 2003 г. и където можем да се похвалим с огромен брой реализирани продажби на ваканционни имоти, къщи и парцели.


През 2023 г. успяхме да разгърнем своята дейност, да затвърдим позициите си на традиционно силни за нас пазари и докажем ролята и мястото си в процеса на маркетинга и продажбите на имоти в цялата страна.

Представяме ви победителите за 2023 г. 🏆👏

НАЙ-ГОЛЯМ ОБЕМ И РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ

В тази категория победителите са:
Централен офис София за най-много продажби
Офис Варна за най-голям брой продажби в страната
Офис Банско за най-голям ръст в продажбите

Индивидуална награда за ръст в продажбите беше присъдена на Красен Захариев, брокер в офис Варна, за постигнатите резултати в продажбите на селски и ваканционни имоти по Северното Черноморие.



НАЙ-ДОБРИ НОВИ БРОКЕРИ

Най-добрите стартирали през 2023 г. брокери са:

Николай Попов от централен офис София
и
Гергана Сотирова от офис Банско.

И двамата се присъединиха към екипа ни през втората половина на годината, но успяха да направят продажби, каквито дори опитни брокери правят за цяла година.

НАЙ-СКЪПИ ПРОДАЖБИ

• Най-скъпата продажба за 2023 г. е дело на Стефан Абанозов - регионален мениджър за Боровец за продажбата на хотел в Паничище.


За най-скъпи продадени апартамент, къща, ваканционен имот, парцел и селска къща бяха отличени съответно Лазар Божов и Даниела Тотева от офис София, Стилиян Георгиев от офис Слънчев бряг, Петър Петаларев от офис Пловдив и Димитър Павлов от офис Велико Търново.



БРОКЕР НА ГОДИНАТА

Това е най-важната за всички брокери награда. Тя се получава на база на най-голям обем продажби, постигнато трайно присъствие в месечните класации и отлични отзиви от клиенти.

Победителите тази година са:
Иван Крумов, Даниела Тотева и Магдалена Тошева - и тримата на първо място




Магдалена Цоклинова и Калин Чернев заемат второ място.

НАГРАДИ ЗА КОМПЛЕКСИ И СГРАДИ НА ГОДИНАТА

• Призът "Най-продаван комплекс" за втора поредна година получи Central Park

СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ

Всяка година имаме по нещо специално, което да наградим в работата на колегите ни - нещо, с което те са се отличили и са заслужили да бъдат носители на най-високото фирмено отличие - грамота в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES.

През тази година специални награди за изключителен принос получиха:
Кети Тошева за изключителенн принос в продажбите на Central Park
Вероника Стойкова за най-голям принос в работата с клиенти
Павел Раванов за принос в утвърждаването и развитието на позициите ни в Бургас и Южното Черноморие
Нашят IT екип за постоянните иновации и внедряване на нови технологии, които ни позволяват вече 20 години да бъдем лидер на пазара.


BULGARIAN PROPERTIES изказва благодарности на целия екип на компанията за отдадеността и професионализма! Той ни дава възможност да навлезем в следващото десетилетие с увереност, че то ще ни донесе още по-големи успехи и възможности да бъдем до вас при вашите имотни сделки.

Честито на всички за постигнатите резултати!

Весели празници!




  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване