Имате ли имот за продажба в района на Банско? Продайте го с нас!

Chalets Montbrilliant до Банско и Разлог

Еднофамилни вили с парцел, част от затворен комплекс

Общо 10 имота: 0 продадени, 0 резервирани, 10 свободни. Цени и наличности...

По поръчка Срок на строителство: 9 месеца ТАЗИ ОФЕРТА НЕ Е ВАЛИДНА
Характеристики на имота

Тип на имота: Къщи, Планински къщи, Вили
Обща площ: 117.50 м2 (чиста площ: 117.5 м2 плюс общи части: 0.00 м2)
Спални: 2
Етаж: 2
Състояние: прочетете текста
Отопление: Камина / Локално парно / Парно на пелети
Обзавеждане: Обзаведен/необзаведен
Тип строителство: Високи тавани (над 2.85 м)
Реф. номер: Chalets Montbrillant — 25610

ПОКАЗАНИТЕ ВИДОВЕ ПЛАНИНСКИ КЪЩИ МОГАТ ДА БЪДАТ ПОСТРОЕНИ И НА СОБСТВЕН ПАРЦЕЛ НА КЛИЕНТА, В ЦЯЛАТА СТРАНА. ВСЯКАКВИ КОНСТРУКТИВНИ И АРХИТЕКТУРНИ ПРОМЕНИ МОГАТ ДА БЪДАТ НАПРАВЕНИ СПОРЕД ЖЕЛАНИЯТА НА КЛИЕНТА.

Затвореният комплекс "Chalets Montbrilliant" е обособен като самостоятелно вилно селище от общо 8 планински къщи тип "chalet", проектирани в модерен алпийски стил. Това е един проект за мечтан отдих в планината - малки еднофамилни къщи, разположени на слънчев югоизточен склон с просторна панорама към планината.
Парцелът, върху който ще се изгради вилното селище е в регулация. Неговата площ е 3245 кв.м. Разположен е на висок хълм в края на красивото разложко село Годлево, само на 14 км от най-големия ски курорт в България - Банско.
Достъпът до парцела е бърз и удобен – по добре поддържан асфалтов път, който е лесно проходим дори и през зимата.
Районът на с. Годлево е заобиколен от красиви хълмове с борови гори, пасища с тучна трева и поляни с дъхави билки. Мястото, където се предвижда изграждането на вилното селище има красиви гледки към планинските върхове на Пирин и Рила планина.

Проектирани са два типа еднофамилни вили:
Вила "Mont" с РЗП 179.3 кв.м. е вила от финландски тип - изградена от естествени ръчно дялани цилиндрични трупи и изолация, на три нива. Вила "Mont" разполага със сауна и билярден хол, от който се излиза на панорамна тераса.
Вила "Brilliant" с РЗП площ 117.5 кв.м.е планински тип вила с масивна конструкция, цялостна изолация и облицовки от камък и дърво, на две нива.

Всяка осемте вили е разположена на самостоятелен парцел с площ от 326 кв.м. до 448 кв.м. Парцелите са свързани помежду си с вътрешни алеи, а всеки един от тях има пряк достъп до обслужващия ги асфалтов път.
Във всеки отделен парцел има обособено паркомято. При желание на купувача над паркомястото може да се изгради покривна конструкция, която ще кореспондира с архитектурата и материалите, използвани при изграждането на вилите и ще предпазва автомобила от зимните снегове и лятното слънце.
Теренът, върху който е развит комплексът от вилни къщички е добре ослънчен, с чудесна панорама и наклон на югоизток. Стъпаловидното разположение на къщите върху терена запазва красивите панорами и изгледи към планината, околните хълмове и гори.
Къщите, които ви представяме в този проект носят в себе си интелигентно премерен лукс, който остава непреходен през годините на експлоатация и позволява на сградите да се променят и развиват, без да се нарушава тяхната цялостна концепция и хармония. Те следват най-новите тенденции в дизайна на външните и вътрешни пространства, но едновременно с това запазват потенциала си да се променят във времето. Тук ще откриете реализиран именно онзи интелигентен и добре премерен лукс, за който се говори, че запазва своята актуалност през годините. Къщите, които ви предлагаме са гъвкави и приспособими – техните помещения лесно могат да бъдат прекроявани, обновявани и модернизирани след време, когато решите, че искате да внесете промяна във вашия втори дом.
На достъпна цена ви предлагаме качествено строителство с естествени, здравословни и дълговечни материали, ефективна организация на вътрешните пространства, елегантен комфорт, уютна топлина, добра проветряемост и осветеност в помещенията. С този проект ние сме създали перфектните условия за вашата мечтана планинска почивка в една изключително здравословна среда.
Не на последно място, и двата типа къщи са изключително енергоефективни и лесни за поддръжка, така че текущите разходи за тяхното добро състояние, ефективно отопление и вентилация са сведени до минимум.
Инвестицията в планинска вила от комплекса "Chalets Montbrilliant" ви дава много повече от място за почивка. Тя ви дава сигурност, че инвестирате в нещо трайно и непреходно, което дори след десетилетия ще запази своята стабилност и стойност – и като качество на вложените материали, и като непреходна архитектура, и като местоположение.

ФИЛОСОФИЯ ПРИ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ПРОЕКТА
Целта на проекта е да се интерпретира тенденцията за живот по природосъобразен начин в енергоефективни къщи. Концепцията, заложена в проекта поставя на преден план ергономичността на обитаване, което е основна предпоставка за постигане на удобна и уютна среда. Помещенията са проектирани по начин, който цели изцяло да запази вътрешния микроклимат и да осигури комфорт на обитателите.
Всичко изброено до сега може да бъде обобщено в основната концепция на "Chalets Montbrilliant" - изискан лукс, естетика на естествените материали и интелигентни решения на всяко ниво - от стабилност, енергоефективност и добре обмислена функция, до внимание към всяка мебел и най-малкия детайл в интериора. Инвестицията в такъв планински дом ще добави неповторим акцент във вашия живот. Ще осигури сигурно местенце за бягство от ежедневието на града, спокоен кът за почивка със семейство и приятели, място за бъдещи спомени.

Това е мястото, където ще можете да възпитате в децата си любов към чистотата, естествената хармония, простора и свободата. Тук е спокойно, природата е непокътната, а животинският свят щастливо обитава естествената си среда. Тук децата ви може би за първи път ще чуят песента на горските птици, ще видят катеричка, зайче или свежа купчинка пръст, с която срамежливата къртица е затрупала входа на своето подземно царство. Ако се разходите в близките гори, покажете на своите малчугани храстчетата боровинки и красивите гъби, който природата e сътворила, сякаш вдъхновена от приказките. Посочете им величествените мравуняци, градени години наред от работливите мравки. Жуженето, което ще чуете тук, е жуженето на пчелите, които събират медена роса из тучните ливади наоколо.
А през зимата... Ах, през зимата, точно около Коледа прекрасните къщички на вилното селище "Montbrilliant" несъмнено първи ще привлекат шейната с еленчетата и самият дядо Коледа хванал здраво големия чувал с дългоочаквани подаръци. Та дядо Коледа най-много от всичко обича къщички с камини и комини, топъл чай и да ходи по чорапи - също както вас във всекидневната. Да, дядо Коледа всяка година бърза към топлите и уютни къщички, а подаръците ги оставя до камината - щедро и с усмивка.

След ден по снежните писти над Банско във вашата къщичка ще можете спокойно да релаксирате. Игривите пламъци на камината ще ви стоплят и приспят, за да можете да посрещнете новия ден свежи и бодри – готови за нови приключения по белите склонове на планината.

ПРОЕКТ, СЪОБРАЗЕН С НУЖДАТА ОТ ПОЧИВКА НА СЪВРЕМЕННИЯ ЧОВЕК
Основната концепция на проекта е пресъздаването на топлината, уюта, комфорта и здравословната среда на обитаване в отминалите времена, когато човечеството е използвало само естествени материали в ежедневието си. През онези векове хората са черпели сила и енергия от живата и неживата природа. Всичко в тяхното ежедневие се е доближавало максимално до простотата на наличните в природата материали, създадени от могъщите природни сили и закони.
Силата на къщите, които ви представяме в този проект се състои именно в техния заряд – зарядът на използваните естествените материали – тези, които самата природа е създала.
Къщите са замислени с идеята да отдават естествена енергия и сила на своите обитатели и посетители. От всеки техен елемент струи хармония, уют и топлина, които неизменно се предават и на обитателите им. При проектирането на къщите основната идея беше създаване на уникална среда, която дори да лекува обитателите и да възвръща тяхната изначална жизненост.
Тук, сред чистата природа и кристалния въздух - в къща, която е създадена според природните закони, вие ще можете да се възстановите от напрегнатото и забързано ежедневие на големия град. Тук, сред аромата на лятната сутрешна роса, сред диханието на тревите и дърветата, и сред вълшебната белота на искрящия сняг през зимата ще усетите как силите ви се възвръщат и сетивата ви започват да празнуват сред изобилието от чиста сила и енергия.
В излекуваното и здраво тяло живее здравият дух на човека. В тази така естествена среда за живот, която ще създадем за вас с много внимание и грижа, тялото ви ще се чувства младо и силно, а духът ви ще бъде бодър, творчески вдъхновен и дори възроден. След почивка в тези така чудесни вили вие ще бъдете готови смело да приемете новите предизвикателства на забързаното ежедневие и ще знаете, че има къде да се завърнете, за да почерпите отново живителни сили и бодрост.

ЗДРАВОСЛОВНА АТМОСФЕРА
Освен качествените и здравословни естествени материали, заложени в изграждането на вилите, здравословната атмосфера на тези домове се дължи до голяма степен и в удобството на помещенията и добрата организация на вътрешните пространства.
Тук осветеността и естествената вентилация са съобразени с потребностите на обитателите. Пространствата са изчистени от излишни остри ъгли и ръбове. Тук всичко е ефирно – стълбищата са с леки метални конструкции, но със стабилни дървени стъпала, прозорците са големи и пропускат достатъчно естествена светлина. В двата вида къщи няма големи коридори. Тяхната площ е сведена до минимум, за да се осигури достатъчно жилищно пространство.
Къщите, които ви предлагаме са удобни и функционални, а в тях се живее комфортно и уютно.
Конструкцията на къщите е масивна, стабилна, дълговечна, но в същото време вътрешните пространства са широки, светли, с много въздух и светлина. Помещенията са ефирни, дишащи и леки.
Друга положителна черта на тези вили е това, че могат да се променят след време и с лекота да следват както модата в интериорния дизайн, така и новостите в отоплението и поддръжката на къщите.

Ние знаем, че за да се чувства добре човек, нужна му е естествена дневна светлина. През дългите летни дни настроението ни е по-добро, мислите – оптимистични, а ежедневните занимания – по-леки. Прозорците на нашите вили са големи и панорамни – с тях по естествен начин вътрешните пространства оптически се увеличават, а с отварянето на прозорците природата е поканена да пристъпи навътре в дома. Естествената дневна светлина навлиза свободно през прозорците и създава усещане за радост и бодрост.
Когато дните са къси, а зимата е завладяла земята, белотата на снега любезно ще отразява светлината на деня и на нощта. Именно през големите панорамни прозорци дори кратката дневна светлина или слабите лунни лъчи, щедро отразени и умножени от белия сняг, ще се влеят във вилите.

В нашия проект всички пространства са максимално усвоени и е осигурен комфорт и удобство на обитаване – оптимална температура на въздуха, естествена проветривост на помещенията, достатъчно дневна светлина и приятно ослънчаване през различните сезони.
През зимата камината и системата за отопление на еко пелети генерират топлина и комфорт, а прозорците са разположени така, че при нужда въздухът може да се раздвижи и да донесе прохлада в помещенията.

Не на последно място, районът на с. Годлево е изключително екологично чист, затова именно тук е и мястото, което избрахме за вас – без мазния фин прах на големите градове и без шумовото замърсяване на превозните средства, без неуловимото, но постоянно жужене на антените и без хаоса от неподредени кабели, тръби и шахти.

Всяка една от вилите - вила "Mont" или вила "Brilliant" може да бъде построена и на парцел или място по ваше желание. За повече информация, моля свържете се с брокера на тази оферта.

Искате да намерите имот при максимално голям избор? Ние ще ви помогнем!
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:

За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.
Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!

Цени от-до

€ 132 000 - € 165 000

Площи на жилищата: 117.50 м2 - 179.30 м2

Пълен списък с цени и наличности

Дължима комисионна от купувача

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Реф. номер: Chalets Montbrillant — 25610
  • 0882 817 462
  • 02 425 68 24
  • Пишете ни във Facebook
  • bulgarianproperties.bg
  • Изпратете имейл
  • Следете цената на този имот
Отговорен брокер за имота

Павел Димитров

Павел Димитров
Офис Банско

Искате да намерите имот при максимално голям избор? Ние ще ви помогнем!
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:

За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.
Хит на продажбите

Вижте всички хитове!

Отлични панорамни апартаменти с перфектна локация в района на кв. Бриз
Допълнителни услуги
Последни Новини
Къща от портфолиото на BULGARIAN PROPERTIES сред най-скъпите в Слънчев бряг

31/Май/2019
fakti.bg, Милена Богданова

Къща от портфолиото ни с луксозни имоти в Слънчев бряг влезе в класацията на ФАКТИ.БГ за най-скъпи елитни резиденции в най-популярния морски курорт в страната.
Вижте оригиналната статия тук

В най-известния курортен комплекс у нас – Слънчев бряг, акцентът при търговията с недвижими имоти, са ваканционните апартаменти. Инвестиционният интерес на строителите винаги е бил насоче... прочети повече

Последни регионални новини
Артпаркът на София е галерия на открито

12/Юни/2019
https://trip.dir.bg

С два театъра в собствените си предели – „София” и „Сфумато”, и още две сцени на отсрещните тротоари – „Зад канала” и „Сити Марк”, с общинския културен център „Средец”, чиято галерия „Сезони” е сред най-интересните в София, паркът, наричан от едни „Заимов”, а от други „Оборище” е най-голямата територия на изкуството в милионния град. И е една от неговите тайни. Повечето му жители и посетители изоб... прочети повече

Знаете ли, че?
14 родни плажа посрещат туристите със ”Син флаг”

12/Юни/2019
https://trip.dir.bg

14 плажа и една яхтена марина по Българското Черноморие ще посрещат туристите със сертификат „Син флаг“. Така ивиците с чист пясък и морска вода са с две повече в сравнение с миналото лято. Това са , „Оазис“, „Дюни“, „Созопол Харманите“, „Поморие Изток“, „Несебър Юг",“Слънчев бряг Юг“, „Слънчев бряг ... прочети повече