Контакти
0

Брокерите на месец декември на BULGARIAN PROPERTIES

2019-12-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

Здравей, Декември! Привет празнични дни!

В последния месец на годината в реме за равносместки и за отчитане на постижения. За нас 2019 г. беше една от най-успешните години в историята на BULGARIAN PROPERTIES. Надяваме се и за вас да е била такава!

Станахме Агенция на годината, затвърдихме титлата със завиден ръст на продажбите, изпреварващ и най-смелите ни прогнози, въведохме редица технологични иновации, за да отговорим на постоянно нарастващите изисквания на нашите клиенти. И разбира се, не спираме дотук! Очаквайте още много интересни нововъведения още със старта на 2020 година!

Акцент от ноември, освен активният жилищен пазар в големите градове, е и активизацията на продажбите и в трите големи ски курорта, където разполагаме с офиси и отлични оферти.

Време е да разберем кои са последните победители в месечната ни класация за тази година. Имената им вече са известни, а заедно с това знаем и кой е големият победител за годината - брокерът, който ще получи наградата Брокер на годината за 2019 г. в Годишните ни награди само след 10 дни. Останете на линия, за да научите неговото име!

Ето ги и тях - брокерите на празничния Декември и техните топ обекти:

1. Иван Крумов - познатият на всички с приветливата си усмивка и предразполагащо отношение брокер на хитовия комплекс Park View Residence в кв. Банишора.

Вижте всички оферти на Иван Крумов тук

2. Росен Станков - човекът, на когото десетки клиенти се довериха и с негова помощ избраха жилища в един от най-продаваните ни комплекси Модера Резидънс в кв. Витоша.

Вижте всички оферти на Росен Станков тук

3. Роман Калов - той разбра, че Люлин 2 е отлична възможност за покупка на разумни цени и успя да достигне до сърцата на всички онези, които търсеха своя нов дом в завършена сграда ново строителство на цени около 700 евро/кв.м.

Вижте всички оферти на Роман Калов тук

4. Христо Несторов - топ консултантът ни в Банско, който успява да привлече интереса както на български, така и на чуждестранни купувачи и да покаже на всички, че Банско е топ европейски курорт, подходящ за целогодишен туризъм.

Вижте всички оферти на Христо тук

5. Минчо Лилов - брокерът, за който няма неизвестни оферти в Пампорово. Можете да разчитате на него за изгодни оферти в топ комплексите в курорта!

Вижте всички оферти на Минчо тук

6. Стефан Абанозов - нашият регионален мениджър за района на Боровец, който години наред следи отблизо пазара на ваканционни апартаменти и селски къщи и успява да ви предложи най-добрите оферти. Една от тях е настоящият му бестселър - втората фаза на комплекс Боровец Гардънс в Боровец.

Вижте всички оферти на Стефан Абанозов тук

7. Емилия Емилова - винаги търсеща и винаги намираща актуалните оферти в районите с най-голямо търсене - от Люлин до Оборище и от Витоша до Банишора. Тя познава пазара отлично!

Вижте всички оферти на Емилия Емилова тук

8. Снежана Янкова - едно от новите лица в нашия екип, чиито неделни сутрини започват с обиколка на София и преглед на напредъка на новото строителство.

Вижте всички оферти на Снежана тук

9. Даниел Тонев - човекът, който с много търпение и постоянство намира точните решения и успява да срещне очакванията на всички страни по сделката.

Вижте всички оферти на Даниел Тонев тук

10. Калин Чернев - регионалният ни мениджър за Варна, който еднакво добре познава жилищния пазар в морската столица и топ офертите в курортите на север.

Разгледайте офертите на Калин тук

11. Инга Новгородцева - консултантът по ексклузивния ни обект в Младост 2, която успява да изслуша всички клиенти, търсещи в имот в Младост и да ги запознае в детайли с актуалните тенденции.

Вижте всички оферти на Инга Новгородцева тук

12. Стойчо Бугов - един от най-опитните ни брокери, човекът, който работи основно по препоръки от клиенти и намира време за всички в натоварения си график. Консултантът, който еднакво добре разбира купувачите и продавачите и винаги намира доброто решение за всички.

Вижте всички оферти на Стойчо Бугов тук

  Още новини

Сподели
ново! Vitosha View - сграда F
Най-новата фаза на елитния комплекс Vitosha View в кв. Кръстова вада вече е в продажба! Строителството напредва.

Изберете своя нов дом в емблематичен комплекс в София сега!
Вижте още
Vitosha View сграда Е - строителството напредва!
Изберете комплекс Vitosha View за ваш нов дом! Отлични цени и качество на строителството, характерно за имоти в най-високия ценови клас. Модерна визия и внимание към всеки детайл. Функционално вътрешно разпределение с оптимално усвояване на пространствата. Минимални общи части. Чисто нова инфраструкрура. Зеленина и гледки към планината и града. Всичко това ще намерите само във Vitosha View!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
След селските къщи - идва нов тренд на пазара на имоти

Все повече българи предпочитат да купуват жилища в планината - и по-специално Боровец, където цените са доста по-ниски от големите градове в страната - София, Пловдив и Варна.

Боровец е най-старият и най-голям планински курорт у нас, като до средата на XX век е известен като Чамкория. Датира от 1896 г., когато е построена първата вила за почивка, а по-късно княз Ферди...

06 Август, 2020
Фирмени
Брокери на месец август 2020 г.

С пожелания за незабравими 🌞 летни преживявания в най-отпускарския месец ви представяме нашите 🏆 брокери на месеца за август 2020!

Те получиха своите 🥇 отличия на база на постиженията си през изминалия месец, който се отличи с 📈 висока пазарна активност, успешни сделки и много доволни 👫 клиенти.

За нас той донесе и поредните я...

05 Август, 2020
Медиите за нас
Стойкова: Пазарът е в отлична форма

Въпрocът: „Кoгa щe пoeвтинeят жилищaтa?” винaги e aктуaлeн и в пeриoди нa кризa, пoдoбнa нa тaзи прeдизвикaнa oт кoрoнaвируca, oчaквaниятa нa купувaчитe cтaвaт вce пo-гoлeми. Вeчe пoчти 5 мeceцa cвeтът живee в нeecтecтвeнa cрeдa, кoятo първият мeceц cтoпирa пaзaрa нa нeдвижими имoти, нo c тeчeниe нa врeмeтo нeщaтa ce нoрмaлизирaхa. Имeннo и пoрaди тoвa нoрмaлизирaнe нямa ocнoвaниe дa ce oчaквa, чe...

05 Август, 2020
Медиите за нас
Нова ТВ: Бум на сделките с имоти в планинските курорти


Интересът към покупка на имот в планинските курорти и в частност Боровец нараства и NOVA TV се свърза с нас за коментар на актуалните тенденции на пазара. Вижте какво сподели Стефан Абанозов, регионален мениджър на BULGARIAN PROPERTIES за Боровец и района.

---

Голяма част от хората купуват апартаменти, за да ги използват за почивка по всяко врем...

05 Август, 2020

Изпратете запитване