Брокерите на месец декември на BULGARIAN PROPERTIES

2019-12-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

Здравей, Декември! Привет празнични дни!

В последния месец на годината в реме за равносместки и за отчитане на постижения. За нас 2019 г. беше една от най-успешните години в историята на BULGARIAN PROPERTIES. Надяваме се и за вас да е била такава!

Станахме Агенция на годината, затвърдихме титлата със завиден ръст на продажбите, изпреварващ и най-смелите ни прогнози, въведохме редица технологични иновации, за да отговорим на постоянно нарастващите изисквания на нашите клиенти. И разбира се, не спираме дотук! Очаквайте още много интересни нововъведения още със старта на 2020 година!

Акцент от ноември, освен активният жилищен пазар в големите градове, е и активизацията на продажбите и в трите големи ски курорта, където разполагаме с офиси и отлични оферти.

Време е да разберем кои са последните победители в месечната ни класация за тази година. Имената им вече са известни, а заедно с това знаем и кой е големият победител за годината - брокерът, който ще получи наградата Брокер на годината за 2019 г. в Годишните ни награди само след 10 дни. Останете на линия, за да научите неговото име!

Ето ги и тях - брокерите на празничния Декември и техните топ обекти:

1. Иван Крумов - познатият на всички с приветливата си усмивка и предразполагащо отношение брокер на хитовия комплекс Park View Residence в кв. Банишора.

Вижте всички оферти на Иван Крумов тук

2. Росен Станков - човекът, на когото десетки клиенти се довериха и с негова помощ избраха жилища в един от най-продаваните ни комплекси Модера Резидънс в кв. Витоша.

Вижте всички оферти на Росен Станков тук

3. Роман Калов - той разбра, че Люлин 2 е отлична възможност за покупка на разумни цени и успя да достигне до сърцата на всички онези, които търсеха своя нов дом в завършена сграда ново строителство на цени около 700 евро/кв.м.

Вижте всички оферти на Роман Калов тук

4. Христо Несторов - топ консултантът ни в Банско, който успява да привлече интереса както на български, така и на чуждестранни купувачи и да покаже на всички, че Банско е топ европейски курорт, подходящ за целогодишен туризъм.

Вижте всички оферти на Христо тук

5. Минчо Лилов - брокерът, за който няма неизвестни оферти в Пампорово. Можете да разчитате на него за изгодни оферти в топ комплексите в курорта!

Вижте всички оферти на Минчо тук

6. Стефан Абанозов - нашият регионален мениджър за района на Боровец, който години наред следи отблизо пазара на ваканционни апартаменти и селски къщи и успява да ви предложи най-добрите оферти. Една от тях е настоящият му бестселър - втората фаза на комплекс Боровец Гардънс в Боровец.

Вижте всички оферти на Стефан Абанозов тук

7. Емилия Емилова - винаги търсеща и винаги намираща актуалните оферти в районите с най-голямо търсене - от Люлин до Оборище и от Витоша до Банишора. Тя познава пазара отлично!

Вижте всички оферти на Емилия Емилова тук

8. Снежана Янкова - едно от новите лица в нашия екип, чиито неделни сутрини започват с обиколка на София и преглед на напредъка на новото строителство.

Вижте всички оферти на Снежана тук

9. Даниел Тонев - човекът, който с много търпение и постоянство намира точните решения и успява да срещне очакванията на всички страни по сделката.

Вижте всички оферти на Даниел Тонев тук

10. Калин Чернев - регионалният ни мениджър за Варна, който еднакво добре познава жилищния пазар в морската столица и топ офертите в курортите на север.

Разгледайте офертите на Калин тук

11. Инга Новгородцева - консултантът по ексклузивния ни обект в Младост 2, която успява да изслуша всички клиенти, търсещи в имот в Младост и да ги запознае в детайли с актуалните тенденции.

Вижте всички оферти на Инга Новгородцева тук

12. Стойчо Бугов - един от най-опитните ни брокери, човекът, който работи основно по препоръки от клиенти и намира време за всички в натоварения си график. Консултантът, който еднакво добре разбира купувачите и продавачите и винаги намира доброто решение за всички.

Вижте всички оферти на Стойчо Бугов тук

  Още новини

Сподели
Borovets Gardens 2 - втора фаза на популярния комплекс
Почувствайте се у дома в Боровец! Изберете своя ваканционен дом във втората фаза на популярния комплекс BOROVETS GARDENS! Стартирало строителство, налични разнообразни апартаменти на атрактивни цени.
Вижте още
Изгодни имоти в морските курорти
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Почти 30 000 сделки с имоти в София през 2019-та година

Последното тримесечие на миналата година е било силно за сделките с имоти в големите градове у нас и в цялата страна, сочат данни на Агенцията по вписванията.

В София между октомври и декември миналата година са били сключени 9587 сделки с имоти, което е ръст с 5,2% спрямо същия период на предходната година. Това е и най-големият брой сделки в столицата през четвъртото тримесечие от...

17 Януари, 2020
Медиите за нас
Не се очаква промяна на цените на недвижимите имоти през 2020 г.

Пазарът на недвижимите имоти отбеляза динамичен край на 2019 г. и силно начало на 2020 г. Това сочат обзорните анализи на водещи компании в сферата. Равносметката за изминалата година е стабилен жилищен сегмент с повече реализирани продажби спрямо предходната, ръст на инвестициите в офиси и логистични обекти, недостиг на нови площи в търговските центрове и висока наемна активност, ка...

17 Януари, 2020
последни новини
Как се промениха недвижимите имоти през последните десет години?

Едно десетилетие, особено в дигиталната ера, означава цял един живот назад. През 2010 г. тъкмо се беше появил първият iPad. Световната финансова криза все още не беше отшумяла. Най-доходоносният филм за годината беше „Играта на играчките“ 3.

През последните десет години настъпиха някои големи промени. Автономни автомобили са на пътищата, а дронове летят в небето. Офисите са с изоби...

15 Януари, 2020
Медиите за нас
В-к Труд: Ново или старо строителство?

Строителството на нови жилищни сгради се развива с бурни темпове, особено в големите градове на страната. Затова при избора на нов дом винаги стои въпросът - старо или ново строителство. Редица плюсове и минуси имат както новите сгради, така и старите жилища. Някои купувачи държат на новото строителство, а за други по-важна е локацията на дома и наличието на места за паркиране и спирка на метрото,...

14 Януари, 2020

Изпратете запитване