Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Продажба на апартаменти на цени под 800 евро на кв.м. в София

Създадохме тази специална селекция от апартаменти за продажба в София под 800 евро на кв.м., тъй като именно такива апартаменти са най-предпочитани от нашите клиенти. Тук ще намерите както най-изгодните апартаменти в столицата, така и тези, които имат най-добро съотношение цена/качество. Ще се радваме да ви помогнем да намерите най-подходящите за вас апартаменти за продажба в София и да осъществите изгодни покупки през 2012 г.

Разбира се, цената не винаги е единственият и определящ фактор за избор на изгоден имот. Различните купувачи имат различни изисквания за параметрите и стандарта на имотите. Ние създадохме и още една селекция с НАЙ-ИЗГОДНИ ИМОТИ, която съдържа всички наши оферти на изгодни цени.

Вижте също и всички намалени имоти за продажба и наем в София
ПРОДАВАМ имот в гр.София. Как мога да го обявя при вас?
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате за продажба в София?
Продажба
За частни лица Лукс
M Residences - жилища в небостъргачa Милениум в центъра на София гр. София , кв. "Център" Емблематичният за София небостъргач с единствени по рода си жилища премиум клас! Предлагаме ви единствена по рода си оферта за покупка на жилище в небостъргача Милениум Център - една от емблемите на съвременна София! Милениум Център е комплекс от офис сграда, 5-звезден хотел, жилищна сграда, търговски център и паркинг на пет нива, разположен между
при запитване
231.18 - 260.29 м2
Лазар Божов Брокер, София
1 от 1 резултата

Изпратете запитване